Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je osoba smrtno stradala popodne tijekom lova u Kaštelanskoj zagori, izvijestila je medije zamjenica glasnogovornice splitsko-dalmatinske policije Kristina Sladojević.


Neslužbeno se doznaje kako je riječ o 46-godišnjem lovcu Ivanu Boljatu koji je na mjestu preminuo. Nesretni događaj se zbio oko 15,30 sati u blizini Kevine jame između Radošića i Lečevice gdje se nalazilo više osoba u lovu. U jednom trenutku, najvjerojatnije iz nehaja, jedan je lovac upucao i na mjestu usmrtio Boljata.

Vezani članci Očevid, ilustracija Vozač automobila zadarskih tablica smrtno stradao u sudaru s kamionom Policijsko vozilo, ilustracija Muškarac poginuo u sudaru auta i motocikla kod Paga

Po nalogu dežurnog istražnog suca, koji je obavio očevid na mjestu događaja, tijelo lovca je prebačeno na Odjel patologije Kliničkog bolničkog centra Split gdje će biti obavljena obdukcija.

Policija obavlja informativne razgovore sa sudionicima lova kako bi došli do točne informacije što se događalo u lovištu i na koji je način stradao nesretni lovac, kazala je Kristina Sladojević. (Hina)