Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podvodila četiri djevojke

Splićanka (22) uhićena zbog organiziranja prostitucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kaznenog djela svodništa splitska je policija uhitila dvadesetdvogodišnju djevojku, doznaje se u PU splitsko-dalmatinskoj.

Policija je izjavila kako su posao odradili djelatnici Odjela organiziranog kriminaliteta, koji su na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju priveli Splićanku za koju se sumnja da je počinila četiri kaznena djela svodništva. Ona je svodila četiri djevojke iz splitske okolice, a riječ je o djevojkama od 19 do 22.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

>> Organizirao elitnu prostituciju: Cijene od 300 do 2.000 eura, podvođena i maloljetnica

Prema kaznenoj prijavi, osumnjičena 22-godišnja Splićanka je od svibnja 2011. do rujna 2012. organizirala pružanje spolnih usluga klijentima u iznajmljenim stanovima u Splitu, a osim u stanovima s klijentelom su se nalazile i u hotelima te na jahtama.

Prema dogovoru s budućim klijentom djevojke bi za cijenu od 400 do 1000 kuna pružale svoje spolne usluge, rečeno je u policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene