Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen Zagrepčanin

Organizirao elitnu prostituciju: Cijene od 300 do 2.000 eura, podvođena i maloljetnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon kriminalističke istrage 41-godišnji Zagrepčanin osumnjičen je za 11 kaznenih djela podvođenja, od kojih je jedno na štetu maloljetne osobe.

Osumnjičeni je u razdoblju od ožujka do srpnja putem internetskih stranica organizirao pružanje seksualnih usluga, izvijestila je PU šibensko - kninska. Seksualne uasluge pružalo je deset djevojaka, u dobi od 17 do 33 godine. jedna je bila maloljetna.

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija (Foto: Getty images) Vlasnica tek čeka suđenje Skandal s elitnom prostitucijom u salonu za masažu: U zločinu uhvaćena i prva pratilja na izboru za ljepotu Slika nije dostupna Dobio mjesec dana pritvora Istarski pročelnik ostaje iza rešetaka: Zagrepčanku tjerao na prostituciju pa je ucjenjivao fotografijama

>> Karlovac: Četiri godine podvodila svoje dvije kćeri

Cijene usluga kretale su se od 300 do 2.000 eura. Usluge su koristili osobe u prolazu, visoke platežne moći.

Nakon što bi pokazali interes, 41-godišnjak je s njima stupao u kontakt te dogovarao mjesto i cijenu. Pružanje usluga odvijalo se  na jahtama, u marinama, apartmanina, hotelima diljem Vodica, Rogoznice, Hvara i Makarske. Zagrepčanin je stekao protupravnu imovinsku korist od najmanje 61.000 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene