Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni krivi ljudi

VIDEO: Spektakularan gaf policije u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna priča dolazi iz Zagreba - u potrazi za razbojnikom kojeg traže već mjesecima, policija je upala na pogrešan ulaz kuće na zagrebačkom Jarunu. U spektakularnu akciju stigli su u crnim kombijima, bacili suzavac, a potom vezali mladi nevjenčani par.

Cijelo vrijeme kriminalac kojeg su tražili krio se u stanu koji se nalazi u stražnjem, potpuno odvojenom dijelu kuće. Naoružani puškama i štitovima, specijalci su odmah krenuli na intervenciju, nakon dojave kako se na adresi Živogoška ulica bb, krije razbojnik s 22 kaznena djela. Razvalili su vrata i bacili suzavac, a onda shvatili da su na krivom mjestu.

Pročitajte i ovo Priveden Vjekoslav Potočanac - 1 da ne utječe na svjedoke FOTO Sud odlučio: Bivši ravnatelj Županijskog Centra za socijalnu skrb zbog prijave za nasilje u obitelji ide u istražni zatvor Josipa Čulina zbog korupcije Detalji akcije USKOK-a: Josipa Rimac živjela je u zgradi uhićenog poduzetnika, procurili bizarni detalji

'Oni su proletjeli kroz ta vrata, ovaj me jedan bacio na pod, curu su mi digli iz kreveta, doslovno van iznijeli, i ono kako smo bili obučeni, lisice na ruke, tu vani...i oni su dotrčali tamo iza i vikali su 'idemo iza, ima iza, ima iza, evo ga, našli smo ga' i onda su ga tu doveli, a mi gledamo tko je ovaj, Bože moj', ispričao nam je Tomislav Štajduhar, pogrešno privedeni stanar. Razbojnik kojeg su tražili nalazio se u stanu s druge strane kuće. U gaćama i čarapama, priča Tomislav, razbojnika su odvezli u crnom kombiju.

U trošnom stanu, punom smeća, kriminalac se krio navodno 10-tak dana. Tomislav kaže da ga nikad nije vidio i pretpostavlja da je ovdje samo prespavao. 'On je dolazio oko 4 ujutro, tako je on rekao u policiji. Da je oko 4 ujutro dolazio i da je oko 7-8 sati ujutro odlazio', dodao je Štajduhar. S nevjenčanom suprugom Tomislav je na ovoj adresi podstanar od ljeta. U premetačini su mu, tvrdi, uništili cijeli stan. Spava u kupaonici, a njegovu djevojku strah se vratiti.

Policija pak ima drugu priču te tvrde kako Tomislav iza sebe ima više kaznenih djela. Kažu, znali su da se u spornoj kući nalazi nevjenčani par, ali i sumnjivac te da među njima postoji povezanost. 'To je jedna adresa i sa ulične strane vidi se objekt, mi nismo mogli znati koliko ulaza taj objekt ima i što ćemo naći kad uđemo u stan, mi smo znali samo da se iza tih vrata nalazi 44-godišnji počinitelj', naglasila je Aleksandra Ljuba, glasnogovornica PUZ-a. Uz to što su pogriješili vrata, nisu uspjeli dokazati povezanost pa su mladi par, unatoč ranijem dosjeu, nakon višesatnog ispitivanja, pustili na slobodu. Tomislav uvjerava, nikad nije vidio tog kriminalca u svom dvorištu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene