Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Novoj Gradiški

Specijalci uhitili muškarce koji su pljačkali pumpe i pucali po dvorištima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (32) koji je sinoć opljačkao benzinsku postaju u Slavonskom Brodu te potom pucao u dvorište obiteljske kuće, uhićen je nakon pregovora s policijom.

U automobil marke Opel sinoć je natočio više desetaka litara goriva te s polica otuđio cigarete i razna pića te se udaljio.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika

"Oko 23.50 u Policijskoj postaji Nova Gradiška, također je zaprimljena dojava o razbijanju inventara ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški te oštećivanju izloga vozilom. Nakon toga, iza ponoći zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Ulici Sv. Vida prema dvorištu obiteljske kuće, u kojoj je oštećen osobni automobil marke Smart, vlasništvo 41-godišnjaka. Tom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba.

Radi se o 32-godišnjaku, kojeg su, u Ulici baruna Trenka u Novoj Gradiški, pronašli policijski službenici Specijalne jedinice policije Osijek. Nakon pregovaranja i pozivanja megafonom da se predaju, 32-godišnjak i njegov 26-godišnji prijatelj pokušali su pobjeći na stražnji izlaz kuće, gdje su ih dočekala dva taktička tima specijalne policije te svladala uporabom tjelesne snage i uhitila. U tijeku je kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi sve okolnosti ovih događaja", javlja Ministarstvo unutarnjih poslova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene