Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šokantno: Supružnici se pokušali ubiti plinom u centru Zagreba!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kolektivni pokušaj samoubojstva plinom dogodio se u samom centru Zagreba. Mlađi bračni par vatrogasci su u posljednji trenutak izvukli iz eksplozivne atmosfere stana u Dalmatinskoj ulici.

Kako neslužbeno doznajemo, teško su otrovani, ali izvan životne opasnosti.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete Eksplozija u Mongoliji U glavnom gradu Mongolije VIDEO Eksplodirala cisterna sa 60 tona plina: Poginulo najmanje šest osoba

Koncentracija plina bila je toliko visoka u cijeloj zgradi da su na nekoliko sati evakuirani svi stanari zbog mogućnosti eksplozije i urušavanja zidova koji čine temelj zgrade.

Motivi ovog neuspjelog samoubojstva još su nepoznati. Navodno su nesretni supružnici bili u vrlo lošoj financijskoj situaciji.

'Oko 7,30 sati ujutro primijetili smo neugodni miris plina na stubištu. Susjed je oko 9 sati alarmirao stanare zgrade te pozvao Hitnu pomoć i vatrogasce koji su obavijestili policiju. Vatrogasci su utvrdili da je mlađi bračni par pokušao samoubojstvo te su evakuirali zgradu', rekla je žena koja ima privatnu stomatološku ordinaciju iznad stana u kojem je pokušano samoubojstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene