U požaru je ozlijeđeno troje ljudi, uključivši i muškarca koji je zapalio kuću. Dvojica muškaraca lakše su ozlijeđena, a 42-godišnjak je zadobio teške ozljede.

Galerija


Zagrebačka policija obavila je detalje požara koji je buknuo u nedjelju u Novom Zagrebu, u Buzinu, i u kojem je gotovo u potpunosti uništena kuća.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Tragedija u Slunju: U požaru obiteljske kuće poginuo vlasnik, povratnik iz SAD-a Kod Mosta mladosti izgorio automobil Buktinja na cesti: Zapalio se automobil u Novom Zagrebu, nema ozlijeđenih

Po informacijama policije, požar je izbio oko 12:45 u Ulici mladosti, I. odvojak, a izazvao ga je 42-godišnjak koji u toj kući ilegalno živi. 

Muškarac je pod utjecajem alkohola (1,9 g/kg) benzinom polio unutrašnjost kuće te potom upaljačem izazvao požar. Lakše ozljede zadobili su 69-godišnjak i 56 godišnjak koji su se u tom trenutku tamo nalazili i po neslužbenim informacijama pokušali pijanog muškarca spriječiti u njegovu naumu, dok je 42-godišnjak teže ozlijeđen.

Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju. Požar je gasilo 17 vatrogasaca, a materijalna šteta zasad nije utvrđena.