Tri osobe ozljeđene su požaru koji je u nedjelju nešto prije 13 sati izbio u kući u zagrebačkom Buzinu, doznaje se od vatrogasaca koji su lokalizirali požar i sad rade na raščišćavanju terena.

Galerija


"Dojavu smo dobili nešto prije 13 sati. Naši dečki odmah su otišli, a pomaže nam i ekipa iz DVD-a Buzin", rekli su nam iz JVP-a Novi Zagreb. Već su za osam minuta bili na terenu s tri vozila i 17 vatrogasaca.

Vezani članci Kanader u akciji (Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell) - 15 Gori u zaleđu Vodica: Dva kanadera gase požar na području Vrbice Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Luka Stanzl) Zapalio se na autocesti: Vatrogasci na A3 gasili vatru na automobilu, vozilo u potpuno izgorilo

U požaru su ozljeđena tri muškarca koje je zbrinuo Nastavni zavod za hitnu medicinu grada Zagreba, kažu vatrogasci. Policija je potvrdila da je jednoj osobi pružena liječnička pomoć, a neslužbeno se doznaje da su ostale dvije osobe pomoć odbile.

"Kad smo stigli, oni su već bili vani. Pri svijesti su čekali Hitnu", rekao je Krešimir Vrbanić, predsjednik DVD-a Buzin.

Prema posljednjim informacijama požar je lokaliziran i sad se radi na raščišćavanju terena.

Kuća u kojoj je izbio požar nalazi se u 3. odvojku Ulice mladosti u Buzinu.

Zasad se ne zna točno radi li se o obiteljskoj kući ili objektu HŽ-a u koji su ušli ljudi, kažu vatrogasci.

Uzrok požara utvrdit će očevidom zagrebačka policija. (Hina)