Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prometnoj je nesreći oko 11,25 sati u Slavonskome Brodu poginuo 22-godišnji motociklist.


Zbog teških i za život opasnih ozljeda mladić je hitno prevezen u brodsku Opću bolnicu, gdje je umro od posljedica ozljeda. Kako se doznaje od očevidaca prometne nesreće, dvojica motociklista vozila su se iz smjera istoka. 'Vozeći se, primijetili smo da iz suprotna smjera dolazi kamion koji je davao žmigavac za skretanje na parkiralište u Plodini. Mislili smo da će pričekati dok mi prođemo, no on je počeo skretati. Želeći izbjeći sudar, moj kolega i ja počeli smo kočiti. Ja sam u tome jedva uspio, čak mi se motor pritom digao na jedan kotač. Nažalost, kolega je prosklizao, pao je s motocikla i udario u automobil koji je bio iza kamiona', kratko je, još pod dojmom gubitka prijatelja kazao R.D. (20).

Vezani članci Nesreća Za dlaku izbjegli tragediju! Tata u zadnji čas spasio dijete od pomahnitalog vozača Prevrnula se prikolica na autocesti A1 01 Snijeg i orkanska bura stvaraju velike probleme u prometu: Na A1 prevrnula se prikolica, ne putujte ako ne morate

>> Split: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Kako je dodao, on i stradali I.L. već dugo voze motocikle, prijatelji su i pošli su se malo provozati. Nažalost, ta je vožnja života stajala 22-godišnjeg I.L., koji je unatoč brzoj intervenciji i svim naporima liječnika da ga spase ipak umro od ozljeda. Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Brodu Mirko Svirčević s djelatnicima prometne policije. Za očevida promet se sjevernom veznom cestom obavljao usporeno, uz policijsku regulaciju. (Hina)