Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Policija je ovdje često"

Obiteljska drama: Sin istukao oca letvom, a onda ga pokušao zapaliti

Policija, arhiva (Foto: Pixell)
Policija, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Obiteljska svađa u Požegi umalo je završila tragično kada su se u utorak navečer verbalno, a potom i fizički sukobili otac i sin.

Nakon tučnjave i svađe 45-godišnji sin pokušao je zapaliti i oca i obiteljsku kuću u kojoj žive. Policija ga je privela, a otac je zbog ozljeda vozilom Hitne pomoći prevezen u požešku bolnicu.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenika Pritvor za osumnjičenog DORH se oglasio o smrti vojnika u Požegi: Naložena obdukcija tijela Ilustracija Na Trešnjevci Drama u Zagrebu: Muškarac se namjerno zabio u automobil u kojem su bili žena i dijete

Glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković potvrdila je da policijski službenici provode obradu nad jednom osobom koja se dovodi u vezu s tim događajem.

"Policija je ovdje često. Sin ima problema s drogom i otprije je poznat policiji. Navodno je oca izudarao letvom po glavi", kazali su susjedi za Požega.eu.

Dežurni kirurg u požeškoj bolnici prim. dr. sc. Drago Gašpar potvrdio je kako je primljena jedna starija osoba u bolnicu kojoj je pružena liječnička pomoć te da je zbog težine i više zadobivenih ozljeda na glavi zadržana na bolničkom liječenju. Prema prvim informacijama, radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene