Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sa Savske kroz ogradu u podvožnjak Slavonske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatnu sreću imali su vozač bijele Opel Astre Anđelko J. (44) i njegov suvozač jer su u pomalo bizarnoj prometnoj nesreći prošli bez pogubnijih ozljeda kada su autom proletjeli kroz zaštitnu ogradu na Savskoj cesti i pali u podvožnjak na Slavonskoj aveniji kod Vjesnikove zgrade sinoć nešto prije 22.40 sati.

Dvojac u Astri je pao nekoliko metara u ponor, a sreća je bila da nisu sletjeli ni na jedan auto niti je koje vozilo udarilo u njih.

Pročitajte i ovo Zaruke u avionu Nije to očekivala VIDEO Tijekom leta iz Beograda u jednom trenutku neočekivano se oglasio pilot: "Poštovani putnici govori vam vaš kapetan" Zrakoplov u pariškoj luci Orly, ilustracija Šokantno otkriće Iznenadili se onim što su pronašli u podvozju zrakoplova: "Tijekom leta tu je -50 stupnjeva"

Vozač je Astrom upravljao najvjerojatnije iz smjera Ljubljanske gornjim dijelom ceste, ali je iz nepoznatih razloga skrenuo previše ulijevo, prešao preko rubnika i travnate površine, i proletio kroz ogradu u podvožnjak.

Vozač Anđelko J. izišao je iz auta odmah nakon nesreće te se nije činilo da je ozlijeđen, dok su njegovu suvozaču djelatnici Hitne pomoći stavili zaštitini ovratnik i zajedno ih odvezli u bolnicu. 

Jedna od rijetkih očevidaca nesreće bila je i potpisnica ovog teksta koje je baš u tom trenutku šetala Savskom. 

Pukom srećom nitko od pješaka nije se našao na putanji bijele Astre.

Auto je doletio na zaštitnu ogradu koja dijeli dva traka podvožnjaka te se zaustavio na traku namijenjenu za promet u smjeru zapada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene