Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nevjerojatnu sreću imali su vozač bijele Opel Astre Anđelko J. (44) i njegov suvozač jer su u pomalo bizarnoj prometnoj nesreći prošli bez pogubnijih ozljeda kada su autom proletjeli kroz zaštitnu ogradu na Savskoj cesti i pali u podvožnjak na Slavonskoj aveniji kod Vjesnikove zgrade sinoć nešto prije 22.40 sati.


Dvojac u Astri je pao nekoliko metara u ponor, a sreća je bila da nisu sletjeli ni na jedan auto niti je koje vozilo udarilo u njih.

Vezani članci Croatia Airlines (Foto: Igor Soban/PIXSELL) "Piloti vježbaju": Avioni Croatia Airlinesa danas će letjeti niže nego što ste navikli Zrakoplov Croatia Airlinesa, ilustracija (Foto: Croatia Airlines) Croatia Airlines prvi put leti za Kinu: Prevezli kineske sportaše, vratit će državljane Hrvatske i EU-a

Vozač je Astrom upravljao najvjerojatnije iz smjera Ljubljanske gornjim dijelom ceste, ali je iz nepoznatih razloga skrenuo previše ulijevo, prešao preko rubnika i travnate površine, i proletio kroz ogradu u podvožnjak.

Vozač Anđelko J. izišao je iz auta odmah nakon nesreće te se nije činilo da je ozlijeđen, dok su njegovu suvozaču djelatnici Hitne pomoći stavili zaštitini ovratnik i zajedno ih odvezli u bolnicu. 

Jedna od rijetkih očevidaca nesreće bila je i potpisnica ovog teksta koje je baš u tom trenutku šetala Savskom. 

Pukom srećom nitko od pješaka nije se našao na putanji bijele Astre.

Auto je doletio na zaštitnu ogradu koja dijeli dva traka podvožnjaka te se zaustavio na traku namijenjenu za promet u smjeru zapada.