Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Samo dva dana nakon što je u mjestu Rudanovac, općina Plitvička Jezera, ubijena 69-godišnja starica, dogodio se drugi napad, nasreću, bez smrtnog ishoda.


Ličko-senjska policija u subotu navečer oko 23.30 sati dobila je dojavu da je u mjestu Rudanovac ispred obiteljske kuće napadnuta 41-godišnja D. G. 'Policija istražuje sve okolnosti napada i mogućnost povezanosti s ubojstvom koje se dogodilo protekli četvrtak. 41-godišnjakinja je zadobila lakše tjelesne ozljede', rekla je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Vezani članci Zabijen nož u stol Drama u zagrebačkoj školi: Pijan uletio na roditeljski sastanak, mahao nožem pa ga zabio u stol. Svladao ga bivši pripadnik ATJ Lučko Klaićeva bolnica Udario dijete tupim predmetom jer je biciklom slučajno udarilo u kantu za smeće

Napad se dogodio u istom mjestu u kojem je u četvrtak navečer u obiteljskoj kući pronađena mrtva 69-godišnja starica. Policija je nakon očevida te nakon pregleda tijela žene, utvrdila da se radi o ubojstvu te intenzivno traga za počiniteljem. Policija apelira na pomoć javnosti. Sve informacije koje mogu pomoći rasvjetljavanju navedenih kaznenih djela, građani mogu prijaviti Policijskoj upravi ličko-senjskoj na telefon 92, Policijskoj postaji Korenica na broj telefona 053/675-839 ili najbližoj policijskoj postaji.