Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica opet napao?

Rudanovac: Nakon ubojstva napadnuta još jedna žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo dva dana nakon što je u mjestu Rudanovac, općina Plitvička Jezera, ubijena 69-godišnja starica, dogodio se drugi napad, nasreću, bez smrtnog ishoda.

Ličko-senjska policija u subotu navečer oko 23.30 sati dobila je dojavu da je u mjestu Rudanovac ispred obiteljske kuće napadnuta 41-godišnja D. G. 'Policija istražuje sve okolnosti napada i mogućnost povezanosti s ubojstvom koje se dogodilo protekli četvrtak. 41-godišnjakinja je zadobila lakše tjelesne ozljede', rekla je Kristina Maoduš, glasnogovornica PU ličko-senjske.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Ilustracija Hrabra reakcija građana Razbojnik napao staricu (86), ona u bijegu pala, a on je počeo skidati i legao na nju

Napad se dogodio u istom mjestu u kojem je u četvrtak navečer u obiteljskoj kući pronađena mrtva 69-godišnja starica. Policija je nakon očevida te nakon pregleda tijela žene, utvrdila da se radi o ubojstvu te intenzivno traga za počiniteljem. Policija apelira na pomoć javnosti. Sve informacije koje mogu pomoći rasvjetljavanju navedenih kaznenih djela, građani mogu prijaviti Policijskoj upravi ličko-senjskoj na telefon 92, Policijskoj postaji Korenica na broj telefona 053/675-839 ili najbližoj policijskoj postaji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene