Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestao kod Vrgade

Tragičan kraj: Ronilac na dah pronađen mrtav kod otoka Šipnata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utvrđeno je da je nestali ronilac na dah propisno označio mjesto zarona ronilačkom bovom za čiji konop je ostala privezana podvodna puška s ulovom.

Ronilac na dah T.V. (32), koji je nestao jučer nedaleko od otoka Vrgade na zadarskom području, pronađen je mrtav u podmorskoj potrazi kod otoka Šipnata, izvijestilo je danas Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) jučer u 14 sati zadarska Pomorska policija prijavila da je nestao 32-godišnji ronilac na dah nedaleko od otoka Vrgade, te je o tome obaviještena zadarska Lučka kapetanija i pokrenuta akcija traganja.

Djelatnici zadarske Lučke kapetanije pridružili su se pomorskim policajcima u traganju kod otočića Gira. Utvrđeno je da je nestali ronilac na dah propisno označio mjesto zarona ronilačkom bovom za čiji konop je ostala privezana podvodna puška s ulovom.

Podgora: Pronađen mrtav 39-godišnji njemački ronioc

Traganju su se nedugo nakon prijave nestanka ronioca na dah pridružili i ronioci specijalne postrojbe Pomorske policije te tri ronioca privatne tvrtke koja se bavi traganjem.

Nestali ronilac pronađen je mrtav u podmorskoj potrazi jučer u 17 sati kod otoka Šipnata.

Djelatnici zadarske Lučke kapetanije danas dovršenim očevidom utvrdili su da je ronilac poštovao propise i označio mjesto zarona, a točan uzrok njegove smrti utvrdit će se daljnjom policijskom istragom, navodi se u priopćenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene