Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divljao po parkiralištu

Rijeka: Pijan razbijao vjetrobranska stakla i retrovizore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na parkiralištu u središtu Rijeke pijani 36-godišnjak oštetio je šest automobila, što je drugi takav slučaj u nepuna dva tjedna.

Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je jučer nešto prije 18 sati na parkiralištu Žabici 36-godišnjak iz Rijeke oštetio automobile razbijajući prednja vjetrobranska stakla i retrovizore. Šteta će se utvrditi naknadno.

Pročitajte i ovo Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Nakon privođenja u policijsku postaju muškarac je u krvi imao 2,82 promila alkohola pa je zadržan u postaji dok se ne otrijezni. Protiv njega će se Prekršajnom sudu u Rijeci podnijeti optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

>> Rijeka: Sjekirom oštetio devet automobila

Sličan slučaj dogodio se na Badnjak, kad je neubrojivi muškarac sjekirom oštetio devet automobila u Cambierijevoj ulici, također u središtu grada. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene