Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je mladić poginuo, a drugi je teško ozlijeđen kada su u petak oko podneva izazvali strujni udar penjući se na željezničke vagone na kontejnerskom terminalu Brajdica u Rijeci, izvijestila je primorsko-goranska policija.


Ozlijeđeni mladić je u kritičnom stanju prevezen na Hitni medicinski trakt KBC Rijeka.

Vezani članci Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel (Foto: Dnevnik.hr) U znak prosvjeda protiv zvijezde riječkom dogradonačelniku razbijeni prozori: ''Bez partizana ovdje bi bila Italija'' Nevrijeme u Rijeci - 1 Grom udario u kuću u Rijeci, šahtovi razbacani, prolaznici odgurali auto iz poplavljenog pothodnika. U Kaštelima se stvorio ''blic tornado''

Neslužbeno, riječ je o mladićima starim dvadesetak godina. Nisu poznati njihovi motivi zašto su se penjali na vagone i kontejnere na njima, a policija istražuje slučaj kako bi utvrdila sve okolnosti.

Prije tjedan dana, 30. prosinca, slična nesreća dogodila se na željezničkoj postaji Sušak-Pećine u Rijeci, kad se 15-godišnji Riječanin penjao na teretni željeznički vagon i pritom izazvao strujni udar pa je odbačen na kamenje uz željezničke tračnice.

Nalazi se u stanju opasnom po život na jedinici intenzivnog liječenja u riječkom KBC-u. Zasad se ne zna jesu li ova dva događaja povezana. (Hina)