Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi kritično

TRAGEDIJA U RIJECI Mladići se penjali na vagone, jedan poginuo od strujnog udara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je mladić poginuo, a drugi je teško ozlijeđen kada su u petak oko podneva izazvali strujni udar penjući se na željezničke vagone na kontejnerskom terminalu Brajdica u Rijeci, izvijestila je primorsko-goranska policija.

Ozlijeđeni mladić je u kritičnom stanju prevezen na Hitni medicinski trakt KBC Rijeka.

Pročitajte i ovo Ilustracija tisuće eura Pronovjera na Ekonomskom fakultetu u Rijeci: Policija prijavila još četvero zbog 24.000 eura Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu"

Neslužbeno, riječ je o mladićima starim dvadesetak godina. Nisu poznati njihovi motivi zašto su se penjali na vagone i kontejnere na njima, a policija istražuje slučaj kako bi utvrdila sve okolnosti.

Prije tjedan dana, 30. prosinca, slična nesreća dogodila se na željezničkoj postaji Sušak-Pećine u Rijeci, kad se 15-godišnji Riječanin penjao na teretni željeznički vagon i pritom izazvao strujni udar pa je odbačen na kamenje uz željezničke tračnice.

Nalazi se u stanju opasnom po život na jedinici intenzivnog liječenja u riječkom KBC-u. Zasad se ne zna jesu li ova dva događaja povezana. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene