Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegli na motociklu

Razbojnici u Poreču digli bankomat u zrak, ali novac nisu uspjeli odnijeti

Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Nepoznati počinitelji su u ponedjeljak oko tri sata ujutro u ulici Materada u Poreču dignuli bankomat u zrak, a prema neslužbenim informacijama radi se o dvojici maskiranih razbojnika koji su nakon eksplozije pobjegli na motociklu, no novac nisu uspjeli odnijeti.

Prema podacima istarske policije, u eksploziji bankomata nitko nije ozlijeđen, a građane u toj ulici probudila je snažna detonacija uslijed koje je bankomat u potpunosti uništen.

Pročitajte i ovo Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava" Lopovi u akciji Kakva ideja VIDEO Lopovi bagerom razvalili bankomat kako bi se dočepali novca: Pogledajte kakav su kaos napravili

Na sreću, bankomat je postavljen tik uz ulicu i nije bio vezan za ni jedan objekt, tako da je šteta na objektima znatno manja nego što bi bila da se bankomat nalazio unutar čvrstog objekta.

"Policijski službenici dovršili su očevid, utvrđuju okolnosti događaja, a za počiniteljima se intenzivno traga", izvijestila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.  (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene