Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nepoznati počinitelji su u ponedjeljak oko tri sata ujutro u ulici Materada u Poreču dignuli bankomat u zrak, a prema neslužbenim informacijama radi se o dvojici maskiranih razbojnika koji su nakon eksplozije pobjegli na motociklu, no novac nisu uspjeli odnijeti.


Prema podacima istarske policije, u eksploziji bankomata nitko nije ozlijeđen, a građane u toj ulici probudila je snažna detonacija uslijed koje je bankomat u potpunosti uništen.

Vezani članci Razneseni bankomat (Foto: PU zagrebačka) Policija uhitila osobu osumnjičenu za provale u bankomate: Punili ih plinom kako bi izazvali eksploziju Riječka policija riješila dvije provale u bankomate (Foto: Pixsell,Goran Kovačić) Kako je "pao" pljačkaš bankomata, inače nezaposleni liječnik: Razotkrio ga komad plastike

Na sreću, bankomat je postavljen tik uz ulicu i nije bio vezan za ni jedan objekt, tako da je šteta na objektima znatno manja nego što bi bila da se bankomat nalazio unutar čvrstog objekta.

"Policijski službenici dovršili su očevid, utvrđuju okolnosti događaja, a za počiniteljima se intenzivno traga", izvijestila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.  (Hina)