Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djelatnici Odjela za unutarnju kontrolu i Ravnateljstva policije utvrdili su kako su pripadnici specijalne policije, koji su jučer ranili muškarca koji je pri uhićenju pružao otpor, sredstva prisile upotrijebili opravdano i zakonito.


Ravnateljstvo policije izražava žaljenje što je pri uhićenju osumnjičenih osoba jedna od njih ozlijeđena, ali ističe da će policija i dalje dosljedno provoditi Zakon radi sprječavanja kaznenih djela i hvatanja njihovih počinitelja, pri čemu će se koristiti svim zakonskim ovlastima, priopćilo je danas Ravnateljstvo policije.

Vezani članci Prosvjedi u Sjedinjenim Državama Snimio kako ga policajac pogađa gumenim metkom: ''Usmjerava pušku prema meni... I nismo jedini, vidim dosta ljudi koji su pogođeni '' Policija u Mostaru (Foto: Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL) Detalji pljačke banke u Mostaru: ''Čim su upali, od straha smo se svi porušili''

>> Razbojnik ranjen u zasjedi koju je postavila policija

>> Specijalci priveli osumnjičene za pljačke

Specijalci su sinoć oko 21 sati u Kožinčevu putu u zagrebačkoj četvrti Malešnici pri uhićenju trojice muškaraca u dobi između 24 i 29 godina, koji se dovode u vezu s nekoliko razbojstava počinjenih na području Zagreba, ranili jednog od njih jer je pružao otpor. Ozlijeđeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Bolnicu 'Sveti Duh', gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.