Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Krijumčarenje heroina

Raspisana tjeralica za Januzom Dervishijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je raspisala tjeralicu za 45-godišnjim Januzom Dervishijem, optuženim za krijumčarenje heroina, po zahtjevu Županijskog suda u Rijeci nakon što nije pronađen niti na jednoj njegovoj poznatoj adresi boravka.

Januzu Dervishiju, hrvatskom državljaninu s boravištem u Kostreni, sudi se zbog međunarodnog krijumčarenja heroina, a u zatvoru je zbog tog i drugih kažnjivih djela proveo dulje od četiri godine.

Pročitajte i ovo Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Prije mjesec dana pušten je da se brani sa slobode jer je izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Rijeci ocijenilo da predugo traje dostavljanje sudske dokumentacije iz Italije vezane uz krijumčarenje heroina.

Dervishija se, naime, tereti da je prebacio šest kilograma heroina iz Praga u Milano. Nakon žalbe USKOK-a Vrhovni sud odlučio je Dervishija vratiti u pritvor. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene