Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell, Kristina Stedul Fabac)
Marihuana, ilustracija (Foto: Pixsell, Kristina Stedul Fabac)

Tridesetosmogodišnjak je ženi u Puli prijetio smrću i uništavao joj imovinu, izvijestila je policija.


Kako doznajemo, pulska je policija provela istragu nad 38-godišnjakom. Muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od 1. rujna do 4. prosinca, uz prijetnje smrću i uništavanje imovine, na osnovi nepostojećeg duga, od 49-godišnjakinje iznudio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Vezani članci Pas Duks otkrio je drogu (Foto: PU istarska) Već treći put ove godine: Duks opet nanjušio marihuanu, ovoga puta "palo" više od pola kilograma Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić) Vozio pijan bez vozačke, skrenuo u ulicu u zabranjenom smjeru pa skrivio sudar

U utorak ujutro, osumnjičeni je u Trinajstićevoj ulici u Puli ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje, pri čemu joj je predao 780 grama marihuane, navodeći da se radi o drogi loše kvalitete koju je prodao njen maloljetni sin.

Istog dana u poslijepodnevnim satima, 38-godišnjak je ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje te je tada uhićen i priveden u policijsku postaju. Prilikom pretrage osumnjičenika, njegovog vozila i stana u Puli, policajci pronašli su i oduzeli još 16.25 grama marihuane, tri mobilna uređaja i novac. Osumnjičeni je u srijedu poslijepodne priveden, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Stručnjaci o Todorićevoj najavi ulaska u politiku: ''Čovjek je izgubio doticaj s realnošću. Pa tko će glasati za njega?''

5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje