Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden uz prijavu

Diler u Puli ženi prijetio smrću i iznuđivao novac, tvrdio da mu je njezin maloljetni sin prodao lošu drogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetosmogodišnjak je ženi u Puli prijetio smrću i uništavao joj imovinu, izvijestila je policija.

Kako doznajemo, pulska je policija provela istragu nad 38-godišnjakom. Muškarca se sumnjiči da je u razdoblju od 1. rujna do 4. prosinca, uz prijetnje smrću i uništavanje imovine, na osnovi nepostojećeg duga, od 49-godišnjakinje iznudio nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke Ilustracija 77 kilograma Policija presrela automobil, bio je pun droge, a vozio ga je - policajac

U utorak ujutro, osumnjičeni je u Trinajstićevoj ulici u Puli ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje, pri čemu joj je predao 780 grama marihuane, navodeći da se radi o drogi loše kvalitete koju je prodao njen maloljetni sin.

Istog dana u poslijepodnevnim satima, 38-godišnjak je ponovno pokušao iznuditi novac od 49-godišnjakinje te je tada uhićen i priveden u policijsku postaju. Prilikom pretrage osumnjičenika, njegovog vozila i stana u Puli, policajci pronašli su i oduzeli još 16.25 grama marihuane, tri mobilna uređaja i novac. Osumnjičeni je u srijedu poslijepodne priveden, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Aktualno 5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje I vi možete podijeliti svoje znanje s roditeljima (Foto: Thinkstock) I vi možete podijeliti svoje znanje s roditeljima (Foto: Thinkstock) Foto: Thinkstock Društvene mreže pomažu pripadnicima starije dobi smanjiti osjećaj usamljenosti Društvene mreže pomažu pripadnicima starije dobi smanjiti osjećaj usamljenosti Foto: Getty Online kupovina sve praktičnija Online kupovina sve praktičnija Foto: Getty Digitalne knjige Digitalne knjige Foto: Getty +0 Pomozite roditeljima Hrvatska 5 stvari koje morate naučiti svoje roditelje 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene