Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbo ženu nožen

Ubio je suprugu jer se odlučila odseliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je jučer ubio svoju nevjenčanu suprugu, priveden je danas istražnom sucu Županijskog suda u Puli i on mu je odredio 48-satno zadržavanje.

Pedesetosmogodišnjak je jučer oko 17,40 sati u obiteljskoj kući u mjestu Bonaci nakon svađe ženu udario metalnom palicom, a potom je izbo nožem. Žena je Hitnom pomoći prevezena u pulsku Opću bolnicu gdje je zbog teških ozljeda preminula dva sata kasnije.

Porečka policija uhitila je počinitelja, a nakon provedene istrage izvijestili su da je jučer oko 17 sati u obiteljskoj kući u mjestu Bonaci, gdje je posljednja dva mjeseca 58-godišnjak živio u izvanbračnoj vezi s 47-godišnjakinjom iz Fažane, došlo do svađe zbog ženine odluke da se iseli. Na mjestu događaja pronađena je palica i nož kojim je žena usmrćena. Istražna sutkinja koja je obavila očevid Sena Midžić Putigna naložila je obdukciju tijela ubijene.

O ubojstvu 47-godišnjakinje bilo je riječi i na današnjoj konferenciji za novinare Sigurne kuće Istre. Naime, ubojica je zbog ranijeg obiteljskog nasilja i sudski kažnjen uvjetnom zatvorskom kaznom. Za nasilništvo ga je prije tri mjeseca prijavila njegova bivša nevjenčana supruga s kojom ima dvoje maloljetne djece. Nakon što joj je zaprijetio smrću, u posljednji trenutak spas za sebe i svoje dvoje djece pronašla je u jednom od naših skoništa, kazala je na konferenciji za novinare glasnogovornica Sigurne kuće Branka Žužić. (Hina)

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Poreču - 2 Snažan vjetar i kiša FOTO/VIDEO Pogledajte timelapse nevremena koje je poharalo Poreč: "Sve je došlo u sekundi, počeli smo panično trčati prema autu" Najprestižnije vinsko natjecanje u Istri - 4 Svjetska atrakcija Poreč domaćin prestižnog natjecanja: "Boja, aroma i okus - tri su komponente koje se moraju savršeno spakirati u jednu čašu"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene