Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Vodicama

Automobil sletio s ceste kod diskoteke Hacienda, vozač bez svijesti prevezen u bolnicu

Vodice: U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba (Foto: Pixell)
Vodice: U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Vodice: U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba (Foto: Pixell) Vodice: U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba (Foto: Pixell) Foto: Pixell Vodice: U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba (Foto: Pixell) Vodice: U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Vodice: U prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba (Foto: Pixell) Galerija 1/3 >>
U Vodicama kod diskoteke Hacienda jutros oko 5 sati došlo je do slijetanja vozila.

U prometnoj nesreći kod diskoteke Hacienda vozač je sletio s ceste te je bez svijesti prevezen u bolnicu, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Uzroci ove nesreće bit će utvrđeni očevidom.

Županijski centar 112 Rijeka izvijestio je da su trojica motociklista završila su u protekla 24 sata u KBC-u Rijeka nakon prometnih nesreća. U Rabu i u Krku motociklisti su ozlijeđeni u sudarima s osobnim vozilima, a noćas je u Jurandvoru jedan vozač motocikla sletio s kolnika.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene