Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezeni u bolnicu

Filmska jurnjava po Splitu: Oštetili automobil, bježali policiji, divljali po ulicama pa sletjeli s ceste i okrenuli se na krov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Splitu je u utorak malo poslije podneva došlo do prometne nesreće u kojoj je jedno vozilo oštećeno. Policajac koji je to vidio pokušao je zaustaviti automobil, no vozač je dodao gas.

Kako doznajemo iz splitske policije, u utorak negdje oko 12:40, policajac je na raskrižju Poljičke i Dubrovačke ulice u Splitu vidio automobil koji je udario i oštetio drugo vozilo. Policajac je pokušao automobil zaustaviti, no vozač u njemu pritisnuo je papučicu gasa.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Ilustracija Traže se očevici Tragična prometna nesreća između Trogira i Splita: Od posljedica sudara automobila i motocikla jedna osoba preminula

Policajac je na motociklu krenuo za automobilom. Jurnjava gradskim ulicama završila je u Vinkovačkoj ulici. Automobil je sletio s kolnika, udario u rasvjetni stup i okrenuo se na krov.

Policija je odmah bila na mjestu prometne nesreće. "Nad dvije osobe iz automobila upotrijebljena su sredstva prisile", doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske.

Vozač i suvozač iz automobila prevezeni su u splitsku bolnicu, gdje im se pruža liječnička pomoć. Kriminalistička obrada bit će provedena čim se za to stvore uvjeti, poručuju iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene