Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prometna nesreća kod Fužina, teško ozlijeđen muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na željezničko-cestovnom prijelazu između Fužina i Lokava jutros oko 9,25 sati dogodila se prometna nesreća kada je pod tešku motornu drezinu podletjelo osobno vozilo, zbog čega je došlo do iskliznuća drezine, izvijestile su Hrvatske željeznice.

Prijelaz je osiguran svjetlosno-zvučnim signalima, koji su u trenutku nesreće bili uključeni. 

Pročitajte i ovo Most Drava Botovo Jedan od najvećih projekata Pogledajte kako izgleda novi željeznički most preko Drave: Vlakovi će ga prelaziti brzinom od 160 kilometara na sat Slika nije dostupna Opasnost za vozače i školarce Dvije trećine pružnih prijelaza nema punu signalizaciju

Šezdesetogodišnji muškarac vozio je "ladu nivu" delničkih
registracijskih oznaka, čiji je vlasnik, te je podletio pod radni
stroj HŽ, rekla je glasnogovornica Kulaš.

Na riječkom KBC-u, gdje je muškarac prevezen, izvjestili su da je zadobio višestruke udarce u tijelo te lom jednog rebra ali da je njegovo zdravstveno stanje stabilno.

Drezina je manje željezničko vozilo kojim se za vožnju po pruzi služi nadzorno osoblje željeznice.

Zbog nesreće željeznički promet privremeno je prekinut između Fužina i Lokava. Putnici brzih vlakova prevozit će se autobusima od Delnica do Rijeke i obrnuto, a putnici lokalnih vlakova prevozit će se autobusima od Fužina do Lokava i obrnuto.

Sve su nadležne ekipe HŽ-a na terenu i intenzivno rade na otklanjanju posljedica iskliznuća, a procjenjuje se da bi redoviti željeznički promet mogao biti uspostavljen tijekom popodneva.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene