Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretučen palicom

Profesor Kursar ponovno napadnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Profesor Tonči Kursar, predavač na Fakultetu političkih znanosti ponovno je napadnut danas oko 16 sati. Pretučen s gumenom palicom po rukama i nogama zadobio je više ozlijeda te se trenutno nalazi u bolnici.

'U posljednjih godinu i pol dana profesor je napadnut po četvrti put od strane nepoznatog razbojnika', izjavio je dekan Fakulteta političkih znanosti Vlatko Cvrtila za Dnevnik.hr. Unatoč brojnim prijetnjama i u nekoliko navrata hodanja pod policijskom zaštitom nastavlja se takozvani 'trend' premlaćivanja profesora koji se očito zamjerio nekolicini studenata te je postao žrtva sustavnog nasilja. 'Nakon ovog napada zasigurno će se nastaviti suradnja sa policijom. Zasada nema nikakvih sankcija, počinitelj je nepoznat i potrebne mjere zaštite moraju se poduzeti', rekao je Cvrtila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna održana sjednica vijeća FPZG donio jednoglasnu odluku: Dodjeli počasnog doktorata Bandiću protivi se fakultet na kojem je on i diplomirao Slika nije dostupna Nakon duge i teške bolesti Preminula profesorica Lidija Čehulić Vukadinović

>>Profesor fakulteta Političkih znanosti napadnut letvom

Tonči Kursar u lipnju je pretučen letvomu, a tri mjeseca prije toga, u ožujku zaliven je bijelom bojom. Napadač je svaki put uspio pobjeći i do sada mu se nije ušlo u trag.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene