Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navijač priveden

Kerum: Slovenac me vrijeđao, trpio sam, a onda otišao do njega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije, tijekom i nakon jučerašnjeg derbija Hajduk - Dinamo policija je privela 101 navijača. Jedan od njih sukobio se sa splitskim gradonačelnikom.

Među privedenima je i navijač koji je u loži na stadionu u Splitu nasrnuo i vrijeđao gradonačelnika Željka Keruma, potvrdila je za Dnevnik.hr splitska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Privedeno je 66 navijača Hajduka i 35 navijača Dinama. Zadržani su u policiji, a tijekom danas neki će od njih biti izvedeni pred istražnog suca. Većina ih je privedena zbog kršenja Zakona o sprečavanju nereda na stadionima.

O jučerašnjem incidentu za Radio Dalmaciju izjasnio se gradonačelnik Splita. 'Jedan Slovenac, navijač, ispratio me i rugao mi se pogrdnim riječima. Ja sam to trpio do neke mjere, na kraju sam mu išao reći da me više ne vrijeđa', rekao je Kerum.

'Onda su ga ostali navijači, ovi naši od Hajduka, maknuli. Ja uopće nisam temperamentno reagirao nego sam mu išao reći da to nije pošteno ni pristojno, nekome psovati majku i ostalo, bez ikakvog razloga', dodao je.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene