Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Priveden Karlovčanin osumnjičen da je pokušao pregaziti policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovčanina osumnjičenog da je jučer pokušao pregaziti policajca koji ga je zaustavio u sklopu redovite kontrole policija je privela u istražni centar Županijskoga suda u Karlovcu.

Ž.K. (39) opovrgava da je sudjelovao u događaju za koji ga se tereti, rekla je nakon ispitivanja sutkinja Jasminka Jerinić-Mušnjak, dodajući kako, unatoč tome, na temelju kompletnoga predistražnog izvještaja i policijske kaznene prijave za pokušaj ubojstva od Općinskoga državnog odvjetništva očekuje istražni zahtjev.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar u tijeku istraživanje Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila" Priveden Vjekoslav Potočanac - 1 da ne utječe na svjedoke FOTO Sud odlučio: Bivši ravnatelj Županijskog Centra za socijalnu skrb zbog prijave za nasilje u obitelji ide u istražni zatvor

U priopćenju policija ističe da je osumnjičenik Ž.K. jučer oko 11 sati u Ulici Baniji, dok se zaustavljao radi redovite kontrole, VW borom pokušao pregaziti policajca S.M.

Glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tanja Petrić rekla je kako se vozač najprije zaustavio, a zatim naglo krenuo prema policajcu i pobjegao. Policajac se izmaknuo te nije ozlijeđen, a vozač je pobjegao.

'Budući da je policajac zapamtio registarsku oznaku automobila, čiji je vlasnik od prije poznat policiji po kaznenim i prekršajnim djelima, sud je na naš zahtjev izdao nalog za premetačinu njegova doma i vozila u Draganiću, gdje ima boravište. Radi daljnje istrage, možemo reći samo da se tražilo oružje i dokazi koji bi osumnjičenika doveli u vezu s više počinjenih kažnjivih djela', rekla je glasnogovornica Petrić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene