Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MUNJEVITA AKCIJA

VIDEO Gotovo za 40 minuta: IZ ATJ Lučko objavili snimku uhićenja osumnjičenog za ubojstvo

Uhićenje na Lemić Brdu
Uhićenje na Lemić Brdu Foto: MUP
Pripadnici Antiterorističke postrojbe Lučko u 40 minuta od dojave uspjeli su uhititi osumnjičenog za ubojstvo na Lemić Brdu kod Karlovca, objavila je policija.

Odmah po zaprimanju dojave o pucnjavi na Lemić Brdu u petak navečer Policijska uprava karlovačka žurno je uputila na teren policijske timove u kojima su bili pripadnici temeljne, kriminalističke i interventne policije.

Policija je objavila i video uhićenja osumnjičenog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opsadno stanje VIDEO Pucnjava kod Karlovca, na terenu bili i specijalci: Jedna osoba ubijena, još jedna ozlijeđena. Cure detalji krvavog zločina

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KRVAVI POHOD Sumještanka ubojice za DNEVNIK.hr: "Bio je pijan, a prije nego što su ga uhvatili zapalio je svoju kuću pa zapjevao 'Gori gora, gori borovina'"

"S obzirom na informacije da je osoba i dalje naoružana upućen je alarm Antiterorističkoj jedinici Lučko koja je prema Karlovcu uputila više taktičkih timova. Pripadnici ATJ Lučko izvršili su zadatak za 40 minuta (vrijeme od trenutka alarmiranja do svladavanja osobe)", stoji u policijskom priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene