Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćna presuda

Prijetio joj smrću, mučio ju i natjerao na spolni odnos: Ivan Ciglenečki osuđen na 9 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Ciglenečki (25) zbog mučenja i prisiljavanja djevojke na oralni seks nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu osuđen na devet godina zatvora.

Ciglenečki je večer 12. veljače 2017. proveo u društvu u kojem je bila i njegova poznanica (25) s kojom je išao zajedno u školu i čiju obitelj poznaje.

Pročitajte i ovo Dino Drpić - 1 Velik dug Nova svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću: Na sudsku klupu sjeo Dino Drpić i optužio Dinamo Ilustracija Evidentiran 61 kazneni postupak U prošloj godini optuženici za ratne zločine mahom nedostupni

Kad je kafić u gradiću u Zagorju završio s radom, zamolio ju je da ga poveze doma, na što je ona pristala. Tijekom vožnje rekao joj je da su ga nazvali prijatelji, koji su na Sljemenu s autom zapeli u snijegu, pa ju je zamolio da ga odveze do njih. Došavši na ugibalište, nasrnuo je na nju i tražio da ga oralno zadovolji.

Kad je odbila, uzeo je ključ automobila, zgrabio je za kosu i izvukao iz auta. Djevojka ga je preklinjala da je pusti rekavši mu kako je od straha napravila veliku nuždu, no on se nije obazirao na njezino preklinjanje. Pljuskao ju je, zaprijetio joj da će je zaklati i da je u šumi nitko neće naći. Tukao ju je štapom i prisilio na felaciju. Kako nije uspio postići erekciju, natjerao ju je da se skine, stane pred svjetla auta rekavši joj da je snima mobitelom. Potom ju je ponovno natjerao na felaciju, pišu 24 sata.

Za bešćutno mučenje i bešćutni nasrtaj na spolnu slobodu Ciglenečki je nepravomoćno je Županijskom sudu u Zagrebu dobio devet godina zatvora. I dalje je u istražnom zatvoru. Naime, za slično nedjelo već je na istom sudu nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene