Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispred splitskog Poglavarstva

FOTO: Zbog deložacije prijetio samoozlijeđivanjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je prije nekoliko godina deložiran iz stana u kojem je stanovao pokušava već dulje vrijeme vratiti svoje pravo na stan ekstremnim metodama poput prijetnji samozapaljivanjem i slično.

Danas je ispred zgrade splitskog Poglavarstva izvukao skalpel kojim je sebi pokušao prerezati vene, a prijetio je i samospaljivanjem u čemu su ga spriječili policajci i slučajni prolaznici. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je svoje namjere prvo obznanio novinarima okupljenima ispred Poglavarstva, na što su oni pozvali policiju. Dolaskom na mjesto događanja policajci muškarca nisu zatekli, nego se on pojavio nešto kasnije te se ponovno obratio novinarima i počeo prijetiti da će se ozlijediti skalpelom. Bio je pod očitim utjecajem medikamenata. Policajci su ga svladali te je prebačen u bolnicu na odjel psihijatrije. 'Postupanja zapravo i nije bilo', rečeno nam je u PU splitsko-dalmatinskoj.  Radi se o Petru Vudriću, koji je prije pet godina deložiran iz denacionaliziranog stana na splitskome Spinutu, od kada pokušava izboriti krov nad glavom, a pred Poglavarstvom je na sličan način prosvjedao više puta. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže ostavku Bezera Bivši vozači Oryx grupe prosvjeduju pred Poglavarstvom Slika nije dostupna Bez evakuacije Zagreb: Dojava o bombi uzdrmala poglavarstvo

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene