Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pretukao bivšu suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 52-godišnjaka koji je u Novom Zagrebu pretukao i teško ozlijedio svoju godinu dana stariju bivšu suprugu, a osim za nanošenje teških ozljeda kazneno je prijavljen i za prijetnje te nasilje u obitelji.

Policija je danas izvijestila da je prije dva dana u popodnevnim satima 53-godišnjakinja, nakon učestalih svađa i sukoba, zamolila bivšeg supruga da joj vrati ključeve stana i ode stanovati negdje drugdje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Karlovcu Palicom pretukao bivšu i njezina novog dečka: "Kasnije sam saznao da je prije hodala s njime" Slika nije dostupna Protvanom pretukao nevjenčanu suprugu

No, on ju je potom počeo vrijeđati te ju je šakom više puta udario u glavu, nanijevši još teške ozljede, nakon čega je napustio stan. Mobitelom joj je nastavio prijetiti, pa ga je ona prijavila policiji koja ga je, nakon provedene prekršajne i kriminalističke obrade, privela u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Policija je izvijestila i da je zbog prijetnje kazneno prijavila
19-godišnjaka koji je, također u Novom Zagrebu, sredinom srpnja mobitelom više puta nazivao 18-godišnjakinju, svoju bivšu djevojku, tražeći od nje da se susretnu i nastave ljubavnu vezu.

Ona je to odbila, pa ju je osumnjičeni 16. srpnja navečer ponovno nazvao i prijetio joj da će je ubiti, prepričavajući joj slučajeve u kojima su dečki ubijali svoje djevojke.

Iz straha za svoj život prijavila ga je policiji koja ga je, uz
posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, privela na Županijski sud.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene