Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pretučen i opljačkan Kinez

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati su razbojnici, na benzinskoj postaji "Antunović" na Zagrebačkoj aveniji, rano jutros pretukli 31-godišnjeg kineskog državljanina i oteli mu više od 10 tisuća kuna, priopćila je zagrebačka policija.

Nesretni Kinez je oko 2,20 sati izišao iz kasina u sklopu benzinske postaje, a razbojnici su mu prišli s leđa i udarili ga šakom u glavu, usljed čega je zadobio hematome po licu. Dok je ležao na tlu, razbojnici su ga orobili i pobjegli.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provedeno krim istraživanje Kinez i Hrvat privedeni jer su u imotskom kafiću uzvikivali ''Za dom spremni'' Slika nije dostupna Špijunirao za Peking U redovima FBI-ja otkrivena kineska 'krtica'

Nepoznati maskirani razbojnik sinoć je oko 21,15 sati opljačkao trgovački centar "Billa" na Črnomercu.

Razbojnik je ostao u prodajnom prostoru nakon zatvaranja trgovačkog centra, s leđa prišao 25-godišnjem zaštitaru, uperio pištolj u njega i zajedno s njim ušao u prostoriju u kojoj su zaposlenice radile obračun.

Nakon što je zaštitara više puta udario nogom po tijelu, otuđio je novac i napustio mjesto događaja. Materijalna šteta nije utvrđena.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene