Policija traži muškarca koji je sudjelovao u premlaćivanju mladića u ožujku ove godine. 26-godišnjem mladiću nanesene su teške tjelesne ozljede.

Galerija


Naime, u subotu, 31. ožujka 2018. oko 2 sata ispred noćnog kluba u Tkalčićevoj ulici kod kućnog broja 15, dvojica muškaraca počinila su kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 26-godišnjeg državljanina Maroka. Identitet jednog počinitelja je utvrđen, no međutim nije utvrđen identitet drugog počinitelja.

Vezani članci Policija, ilustracija Nesebična gesta: Pošteni nalaznik vratio oko deset tisuća kuna, policija pronašla vlasnicu Radik Tagirov Jezivo priznanje bravara koji je ubio 26 žena: "Zadavio sam ih tiho i brzo''

U privitku Vam dostavljamo fotografije muškarca kojeg potražujemo, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Policija moli građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Iznimno vrijedan arheološki eksponat star šest stoljeća mora na dno jezera u Sisku, evo zašto

3 razloga zašto je ovo jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj