Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Preminula djevojčica ozlijeđena u naletu vlaka na automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šestogodišnja djevojčica, ozlijeđena jučer u Varaždinu u naletu vlaka na automobil u kojemu je bila s ocem i mlađom sestrom, umrla je u varaždinskoj Općoj bolnici, izvijestila je jutros Policijska uprava varaždinska.

Nesreća se dogodila jučer oko 17,40 sati kada je putnički vlak naletio na automobil u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu na pružnom prijelazu. Na mjestu nesreće poginuo je vozač automobila četrdesetogodišnji B.M. iz Jalkovca, a njegove dvije kćeri, od tri i šest godina, zbog ozljeda su prebačene u varaždinsku Opću bolnicu. 

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem"

>> Obitelj stradala u naletu vlaka, otac poginuo

Mlađa kći s ozljedama opasnima po život nalazi se u Klaićevoj bolnici u Zagrebu.

Policija je izvijestila da se vozač nije zaustavio na obvezni znak zaustavljanja. U tom je trenutku naišao vlak udarivši u desnu bočnu stranu automobila te ga ispred sebe gurao stotinjak metara po pruzi.

Preminuli muškarac i njegova šestogodišnja kći 28. su i 29. smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u ovoj godini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene