Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog šamara

Prekršajne prijave i za Nobila i za maloljetnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka izvijestila je danas da će zagrebački odvjetnik Anto Nobilo zbog pljuske maloljetniku dobiti prekršajnu prijavu za kršenje javnog reda i mira, a prekršajnu prijavu zaradili su i maloljetnici koji su jučer zaustavljali i ometali promet na 'zelenom valu'.

Policija je na dojavu građana jučer ujutro došla na raskrižje Žerjavićeve i Gundulićeve, gdje je bilo osam mladića između 14 i 16 godina starosti, koji su, postavivši kontejnere i igrajući nogomet, ometali normalno odvijanje prometa. Mladići, s kojima je u nazočnosti roditelja u policiji obavljen obavijesni razgovor, izjavili su da je to bio njihov prosvjed jer im je uskraćen pristup dječjem igralištu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda Majka privedena nakon što je ošamarila kćer zbog golih slika na internetu: Kći ima 34 godine Slika nije dostupna Nakon šamaranja maloljetnika Nobilo o šamaru: Možda sam pogriješio

>> FOTO: Nobilo ošamario dječaka koji je prosvjedovao

Tijekom obrade saznalo se i da je prilikom njihove obustave prometa jedan od vozača koji se tamo zatekao, Anto Nobilo, udario maloljetnika (1994.) otvorenim dlanom po licu. Policija je i s Nobilom obavila obavijesni razgovor, no nije precizirala je li to bilo u policiji ili negdje drugdje.

Protiv Nobila bit će podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja opisanog u članku 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a mladići su počinili prekršaj iz članka 124. Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene