Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Zagradili mu put kontejnerom

FOTO: Nobilo ošamario dječaka koji je prosvjedovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anto Nobilo, poznati zagrebački odvjetnik, sudjelovao je u incidentu.

On je danas ošamario 15-godišnjeg dječaka koji je s desetak svojih vršnjaka igrao nogomet na zelenom valu u Zagrebu. 'Jedva sam izbjegao udar kontejnera, a tada su i ostali mladići krenuli prema meni. Ošamario sam prvoga mladića, a tada su se ostali zaustavili. Sklonio sam kontejner i otišao' kaže Nobilo za Večernji list. List piše kako je dječak sa svojim vršnjacima, kontejnerima zagradio cestu kod Žerjavićeve te su igrali nogomet, na taj način prosvjedujući što su im gradske vlasti zatvorile igralište kod Botaničkog vrta koje su sami uredili. U jednom trenutku naišao je odvjetnik Nobilo, a u raspravi koja je uslijedila, odvjetnik je pljusnuo dječaka te otišao. Dječak je malo kasnije zajedno s ocem te vršnjacima koji su s njim igrali nogomet, došao u Prvu policijsku postaju kako bi prijavio incident. Policajci su razgovarali s njima, a nakon toga uslijedit će obrada tijekom koje će se ustanoviti ima li elemanata prekršajnog i kaznenog djela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uvjetno kažnjen Nobilo: Progone me jer sam Vladi radio političku štetu Slika nije dostupna 'Nije povezano s curenjem informacija' Ivan Mravak otkazao punomoć odvjetniku Anti Nobilu

Zagrebačka policija tek je potvrdila da se incident dogodio, no nisu željeli ulaziti u detalje ni spominjati imena aktera sukoba piše Večernji. Prvo planiraju razgovarati i sa odvjetnikom Nobilom, kako bi čuli što on ima reći. Nakon toga će odlučiti o podizanju eventualnih prekršajnih ili kazenih prijava. Mladići su i u kolovozu organizirali sličan prosvjed, kad su zaustavili promet na desetak minuta, vozači su trubili i pokazivali ljutnju, ali incidenta tada nije bilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene