Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drska krađa

Predstavio se kao policajac i opljačkao slabovidnu staricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati lopov iskoristio je bespomoćnost slabovidne osobe te je predstavljajući se lažno da je policajac ušao u njezin stan i ukrao joj veću količinu nakita i novac, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Lopov je jučer pozvonio na vrata 77-godišnjakinje u Heinzlovoj ulici. Nakon što ga je pustila da uđe jer mu je povjerovala da je policajac, on je obišao cijeli stan i ukrao joj između šest i sedam tisuća kuna i skupocjeni nakit.

Pročitajte i ovo Europol - 2 Osobna karta kriminala Kriminalne mreže duboko su infiltrirane u sve pore društva, a u europskim bandama visoko kotiraju i Hrvati: "Više se ne možete skrivati" Prosvjed Kaos na ulicama VIDEO Prosvjednici bacaju molotovljeve koktele na zgradu albanske vlade: Optužuju premijera za nepotizam i korupciju

Još jedna starija osoba našla se jučer na meti drskog lopova koji je svoju 79-godišnju žrtvu opljačkao u stubištu zgrade na Trnju dok je čekala dizalo. Lopov se pretvarao da i on čeka dizalo a onda je iskoristio nepažnju 79-godišnjakinje i iz ručne torbe joj uzeo omotnicu s nekoliko tisuća kuna. Policija upozorava da lopovi znaju iskorisiti nemoć starijih osoba tako što ih prate kad idu u banku po mirovinu ili nadziru stanove kako bi utvrdili žive li sami.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene