Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Požeška policija objavila je opis odbjeglog zatvorenika, koji je u subotu pobjegao iz policijskog vozila, i pozvala građane da jave ako vide osobu koja odgovara opisu.


Bjegunac je 33-godišnji Samir Kuduzović, državljanin Bosne i Hercegovine, srednje tjelesne građe, visok oko 175 centimetara, kratke crne kose. U trenutku bijega bio je odjeven u crvenu majicu kratkih rukava i donji dio tamno plave trenirke.

Vezani članci Požega pod vodom (Foto: pozega.eu) - 1 Požega pod vodom: Pala obilna kiša i tuča veličine lješnjaka, poplavljena dvorišta i podrumi Prometna nesreća (Foto: 034 portal) Blagdanski vikend počeo nizom prometnih nesreća: Zastrašujuće fotografije pokazuju koliku su sreću imali vozači i njihovi suputnici

Kuduzović je u subotu, 9. srpnja oko 15 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici pobjegao iz policijskog vozila prilikom dovođenja u Kaznionicu i zatvor u Požegi (ekstradicijski pritvor).

Policija traga i za bijelim kombi vozilom zatvorenog oblika karoserije marke „VW transporter“, registarskih oznaka PŽ 325BI, koje se možebitno povezuje s njegovim bijegom. Naime, tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 10. na 11. srpnja na parkiralištu u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici nepoznati počinitelj otuđio je navedeno vozilo koje je 51-godišnji vlasnik ostavio otključano s ključevima u kontakt bravi.