Požar u trgovačkom centru u Požegi (Foto: Pozega.eu)
Požar u trgovačkom centru u Požegi (Foto: Pozega.eu) Foto: Pozega.eu

U nedjelju rano ujutro izbio je požar u trgvačkom centru u Požegi. Požar je lokaliziran, a nastala materijalna šteta je velika.


Jutros iza 5 sati, kako doznaje Požega.eu, došlo je do požara u trgovačkom centru KTC-a u Požegi. Brzom intervencijom vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Požega požar je lokaliziran.

Vezani članci Požar obiteljske kuće u Dankovcu Požar u obiteljskoj kući u Zagrebu, tročlana obitelj ostala bez doma Požar u Požegi - 2 Požar u Požegi: Vatra sa šupe prešla na krov kuće, vatrogasci je pokušavaju spasiti

Prema neslužbenim saznanjiima, došlo je do zapaljenja vage u trgovačkom centru, a vatra se proširila i na druge uređaje. Budući da je vatra zahvatila i plastiku na policama i hladnjacima cijeli objekt je zahvatio dim i nesnosan smrad uslijed čega je uništena gotovo sva roba, namirnice i druge potrepštine koje su se nalazile u trgovačkom centru.

Vatrogasci u prostor trgovačkog centra mogu ući samo sa specijalnom opremom i uređajima kojima pokušavaju istjerati dim iz objekta kako bi se moglo početi s očevidom i utvrđivanjem točnog uzroka požara.

Trgovački centar je zatvoren.