Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U rano jutro

Planuo požar u trgovačkom centru u Požegi: Materijalna šteta velika, gotovo sve je uništeno

Požar u trgovačkom centru u Požegi (Foto: Pozega.eu)
Požar u trgovačkom centru u Požegi (Foto: Pozega.eu) Foto: Pozega.eu
U nedjelju rano ujutro izbio je požar u trgvačkom centru u Požegi. Požar je lokaliziran, a nastala materijalna šteta je velika.

Jutros iza 5 sati, kako doznaje Požega.eu, došlo je do požara u trgovačkom centru KTC-a u Požegi. Brzom intervencijom vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Požega požar je lokaliziran.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Prema neslužbenim saznanjiima, došlo je do zapaljenja vage u trgovačkom centru, a vatra se proširila i na druge uređaje. Budući da je vatra zahvatila i plastiku na policama i hladnjacima cijeli objekt je zahvatio dim i nesnosan smrad uslijed čega je uništena gotovo sva roba, namirnice i druge potrepštine koje su se nalazile u trgovačkom centru.

Vatrogasci u prostor trgovačkog centra mogu ući samo sa specijalnom opremom i uređajima kojima pokušavaju istjerati dim iz objekta kako bi se moglo početi s očevidom i utvrđivanjem točnog uzroka požara.

Trgovački centar je zatvoren.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene