Policija i vatrogasci u Splitu, ilustracija (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Policija i vatrogasci u Splitu, ilustracija (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Stariji muškarac preminuo je noćas u Splitu nakon što mu je pozlilo u požaru stana. Muškarac je sam izašao iz stana i do dolaska vatrogasaca preminuo u susjednom stanu.


Oko 15 minuta iza ponoći izbio je požar u stanu na 7. katu nebodera u Krležinoj ulici u kojem su bile dvije starije osobe. Na teren se uputilo deset vatrogasaca s tri vozila. Požar je ugašen za petnaestak minuta, a u njemu je izgorjela kuhinja.

Vezani članci Klinika za infektologiju KBC-a Split (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Neslužbeno doznajemo uzrok trovanja na brodu kod Hvara: "Nakon jela svima nam je pozlilo. Moj prijatelj se samo srušio i udario glavom" Vatrogasci, ilustracija (Foto: Borna Filic/PIXSELL) U požaru kuće kod Daruvara poginuo je muškarac (89)

Muškarcu je pozlilo kad je izašao iz stana i, nažalost, na mjestu je preminuo. Muškarac je sam izašao iz stana i do dolaska vatrogasaca preminuo u susjednom stanu. Njegovo tijelo odvezli su na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. 

Žena je u bolnici od jutra radi pružanja liječničke pomoći, kazali su nam iz policije, ali nisu mogli dati detalje o njezinu stanju.

Policija i vatrogasci su na terenu, a kad se stvore uvjeti za to, policija će početi očevid.