Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija i vatrogasci na terenu

Požar u Splitu: Starijem muškarcu pozlilo i preminuo je na mjestu, žena završila u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stariji muškarac preminuo je noćas u Splitu nakon što mu je pozlilo u požaru stana. Muškarac je sam izašao iz stana i do dolaska vatrogasaca preminuo u susjednom stanu.

Oko 15 minuta iza ponoći izbio je požar u stanu na 7. katu nebodera u Krležinoj ulici u kojem su bile dvije starije osobe. Na teren se uputilo deset vatrogasaca s tri vozila. Požar je ugašen za petnaestak minuta, a u njemu je izgorjela kuhinja.

Pročitajte i ovo Ilustracija optužuju vlasti Umro od srčanog udara na plaži, a onda je obitelj doživjela novi šok: "Čije su nam tijelo to dovezli?!" Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Muškarcu je pozlilo kad je izašao iz stana i, nažalost, na mjestu je preminuo. Muškarac je sam izašao iz stana i do dolaska vatrogasaca preminuo u susjednom stanu. Njegovo tijelo odvezli su na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. 

Žena je u bolnici od jutra radi pružanja liječničke pomoći, kazali su nam iz policije, ali nisu mogli dati detalje o njezinu stanju.

Policija i vatrogasci su na terenu, a kad se stvore uvjeti za to, policija će početi očevid. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene