Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar na Kupresu

Požar u hotelu prouzročio štetu od 4 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar što je u ponedjeljak na večer zahvatio veliki dio u novoizgrađenog hotela na Kupresu izazvao je materijalnu štetu koja se procjenjuje na više od milijun maraka (oko četiri milijuna kuna), objavili su u utorak mediji u Mostaru.

Kako su priopćile vlasti, požar u hotelu Panorama na Kupreškoj visoravni izbio je oko 19 sati a gasitelji iz Kupresa, Tomislavgrada i Posušja uz pomoć mještana i gostiju iz drugih hotela uspjeli su ga staviti pod nadzor tek malo prije ponoći.

Budući da hotel još nije u uporabi, u njemu u vrijeme izbijanja požara nije bilo gostiju.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak potvrdio je da su požar najvjerojatnije prouzročile loše instalacije na kaminu u kojemu je gorjela vatra.

U snijegom zavijenu Kuprešku visoravan u hotelima i u privatnome smještaju za Novu godinu zabilježen je dolazak više tisuća gostiju, od kojih je najveći broj iz Dalmacije. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene