Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar na otoku Molatu

Državni centar 112 izvijestio je jutros da je na južnoj strani otoku Molata, u Zadarskoj županiji, pola sata iza ponoći dojavljen požar.

Gori visoko i nisko raslinje. Tijekom noći požar su gasili mještani i pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Molat, a u ranim jutarnjim satima na požarište su upućena i dva protupožarna zrakoplova Canadaira.

Pročitajte i ovo Napušteni auti na otoku Drvenik Veli - 6 veliki problem FOTO Dalmatinski otok postao groblje automobila, policija počela uklanjati napuštena vozila Ilustracija Mještani ljutiti Kako je mali hrvatski otok postao skladište starih automobila: "Apeliram na odgovorne..."

Požar između mjesta Žerava i Ninski Stanovi, također u Zadarskoj županiji, koji je dojavljen jučer oko 13,45 sati, ugašen je popodne oko 18 sati.

Požar je zahvatio 6 hektara hrastove šume i niskog raslinja, a
gasili su ga pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Zadar sa 12 vatrogasaca i 4 vozila, DVD Pljusak sa 10 vatrogasaca i 2 vozila i jedan protupožarni zrakoplov Canadair. 

Požar kod mjesta Stupovača u Sisačko-moslavačkoj županiji, koji je dojavljen jučer popodne oko 16 sati, ugašen je navečer oko 19,10 sati. Gasili su ga pripadnici pripadnici JVP Kutina i DVD Stupovača, koji su i ostali dežurati na mjestu požara. Izgorjelo je 5 hektara trave i niskog raslinja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene