Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Požar na Fallerovom šetalištu je podmetnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je noćas na parkiralištu na Fallerovom šetalištu zahvatio četiri osobna automobila namjerno je izazvan, izvijestila je zagrebačka policija.

"Očevidom je utvrđeno da su jedan ili više nepoznatih počinitelja izazvali požar više osobnih automobila, na način da su najvjerojatnije polili lakozapaljivu tekućinu po automobilu BMW 3, zagrebačkih registracijskih oznaka, u vlasništvu leasing poduzeća kojim se koristio 53-godišnji hrvatski državljanin", objavila je zagrebačka policija na svojoj web stranici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ponor na šetalištu FOTO I u Lovranu se otvorila rupa, mladić sjedio na klupi i propao! Slika nije dostupna Sama u samostanu VIDEO: Časna sestra četiri noći bila zarobljena u liftu

Vatra je zahvatila cijeli automobil pri čemu je izgorio veći dio
prednje, desne bočne i zadnje strane automobila. Požar se proširio na još tri osobna automobila zagrebačkih oznaka - fiat regatu kojoj je izgorio zadnji dio, audi A6 te neregistrirani fiat tipo na kojem su izgorjeli prednji i zadnji dio.

Ozlijeđenih nije bilo, a materijalna šteta procijenjena je na oko 430.000 kuna.

Identitet 53-godišnjaka zagrebačka policija nije željela otkriti, a glasnogovornica policije Aleksandra Ljuba kazala je da vlasnik BMW-a nikada nije prijavljivao ikakve prijetnje.

O mogućem motivu podmetanja požara u policiji nisu željeli ništa reći.

MUP je već jutros objavio da je požar podmetnuo nepoznati muškarac, no tu je informaciju nešto prije 12 sati ubrzo povukao i nadomjestio obaviješću zagrebačke policije da se još ne znaju uzroci požara.

Glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun kratko je kazao da je do
nesporazuma, odnosno proturječnih informacija došlo zbog
"neusklađenosti".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene