Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugrožavanje sigurnosti

Potjera na Ipsilonu: Vozač se okrenuo u tunelu, bježao policiji i bacao stvari, hospitaliziran je

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Miskovic/Cropix
Na Istarskom ipsilonu odvijala se prava drama. Vozač se polukružno okrenuo u tunelu Učka i bježao policiji te bacao stvari iz auta.

Nakon što se vozač automobila riječke registracije oko 12.20 u ponedjeljak polukružno okrenuo u tunelu Učka i nastavio vožnju Istarskim ipsilonom, Bina Istra je zatražila intervenciju policije.

Pokušali su ga zaustaviti kod čvora Cerovlje, ali on se oglušio na policijsku naredbu i nastavio voziti, a u vožnji je bacao razne predmete iz automobila ugrožavajući promet i sigurnost.

Zaustavio se kod čvora Kanfanar pri čemu su ga policajci svladali uz primjenu sredstava prisile, kazali su iz istarske policije za DNEVNIK.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijska potjera Drama u Zagrebu: Taksist bježao policiji i autom namjerno udario policajca. Vozio je i putnike

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije mu prvi put Mladac ukrao automobil i bježao policiji pa se zabio u željezničke šine: Dohvatio se i dva bicikla

S obzirom na to da je muškarac bio u rastrojenom stanju, prevezen je u pulsku bolnicu te će se kriminalističko istraživanje nad njim obaviti nakon što bude otpušten s bolničkog liječenja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene