Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema vidljivih tragova nasilja

Pored Cresa pronađeno tijelo ženske osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka pomorska policija pronašla je tijelo nepoznate ženske osobe u moru pored otoka Cresa.

Postaji pomorske policije Rijeka oko 11 sati dojavljeno je da se u Riječkom zaljevu nalazi tijelo mrtve ženske osobe. Policijski službenici ophodne brodice Postaje pomorske policije Rijeka pronašli su tijelo u moru na otprilike 6 nautičkih milja sjeverno od rta Jablanac na otoku Cresu.

Pročitajte i ovo Policijski očevid nakon što su zapaljena dva automobila policajaca na Cresu - 3 Požar se proširio Zapaljeni automobili načelnika policije i još jednog policajca, iz PU primorsko-goranske objavili detalje Provjereno: Problemi s divljim svinjama na Cresu - 11 Priča Provjerenog Ubijaju janjce, napadaju ovce, a ne boje se ni ljudi: "Na otoku je već napravljen genocid, to su milijunske štete"

Obavljenim očevidom utvrđeno je da na tijelu nema vidljivih tragova nasilja. Temeljem naloga istražnog suca Istražnog centra Županijskog suda u Rijeci biti će obavljena obdukcija u Zavodu za sudsku medicinu. Kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta i svih okolnosti događaja se nastavlja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene