Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio visinu

Poljski paraglajder pri padu zadobio krvarenje u mozgu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške ozljede zadobio je 27-godišnji Poljak jučer poslijepodne pri padu paraglajdera u mjestu Gornji Bitelić, na širem području Hrvaca.

Hitno je prebačen u Klinički bolnički centar Split i smješten na Odjel neurokirurgije. Kako neslužbeno doznajemo, ima krvarenje u mozgu.

Pročitajte i ovo Eniz i njegova sestra Vernesa Treba našu pomoć Moždani udar maratonca Eniza bacio je u krevet: "Ostale smo u šoku kada je doktor izgovorio da možda neće preživjeti" Svjetski dan moždanog udara - 1 Poražavajuća statistika Jedan je od najčešćih uzročnika smrtnosti, ali i vodeći uzrok trajne invalidnosti: Kako ga spriječiti?

Trojicu poljskih paraglajdera koji su imali uredne dozvole za letenje na uzletište Bulovića greda oko 13 sati poveo je Jerko Odžak, predsjednik paraglajding kluba Pegaz. Tijekom leta 27-godišnji Poljak u jednom je trenutku izgubio visinu i pao s paraglajderom na tlo. (VLM Agencija) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene