Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio pijan

Policijski vježbenik naletio na djevojku, udaljen iz službe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog izazivanja prometne nesreće, u kojoj je 17-godišnja djevojka iz Zagreba zadobila ozljede opasne po život, iz policijske službe je udaljen 22-godišnji vježbenik.

Navedeni je policijski vježbenik, vozeći u alkoholiziranom stanju, izazvao prometnu nesreću u nedjelju, u 2.55 sati. On je vozeći osobni automobil marke Golf na državnoj cesti broj jedan u Slunju, udario u Hyundai iz kojeg je u tom trenutku izlazila spomenuta djevojka. Hyundai je vozio 47-godišnjak, a Golf je udario u suvozačku stranu, nakon što je policijski vježbenik zbog prebrze vožnje, izgubio kontrolu nad vozilom. Teško ozlijeđena djevojka je prevezena u bolnicu u po život opasnom stanju, a policijskom vježbeniku izmjereno je 1,42 promila alkohola u krvi, izvijestila je PU karlovačka.

Pročitajte i ovo Marko Srdarević Užas kod Sinja Policija o teškoj prometnoj nesreći: Šef splitsko-dalmatinske policije ispričao kako je izgledala potjera Gužva u prometu izmijenjene trase Spremni na kaos? Tramvaji ne voze ovim dijelom Zagreba

'S obzirom da je svojim ponašanjem van službe narušio ugled policije i ponašao se suprotno etičkom kodeksu, protiv vježbenika će biti pokrenut disciplinski postupak, a do njegovog okončanja udaljen je iz službe', stoji objavljeno na internetskim stranicama PU karlovačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene