Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U noćnim satima

Policijska potjera u Zagrebu: Bježao automobilom po gradu pa sletio s kolnika i zabio se u ogradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu se u noćnim satima odvijala prava policijska potjera.

U utorak oko 3:30 sati, nakon dojave građana da je provaljeno u trgovinu u Maksimiru u Livadićevoj ulici te da se počinitelj udaljio u vozilu mercedes, policijski su službenici u Harambašićevoj uočili osobni automobil marke mercedes zagrebačkih registarskih oznaka koji se odbio zaustaviti na zapovjedi policijskih službenika te se dao u bijeg, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Nakon potjere po gradu nepoznati je počinitelj nastavio bijeg autocestom A2, a policijski službenici poduzeli su potrebne mjere kako bi smanjili opasnost za ostale sudionike u prometu te ga slijedili do izlaza Đurmanec, gdje je automobilom sletio s kolnika i udario u ogradu. U ovoj potjeri nitko nije ozlijeđen, a počinitelj je doveden u službene prostorije na utvrđivanje identiteta i kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba Ilustracija Detalji slučaja Filmska potjera u Zagrebu, uhićen muškarac: Policija otkrila što se dogodilo kod studentskog doma

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene