Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavali u blizini tržnice Črnomerec

Policija uhitila švercere duhanom i cigaretama: Pronašli 321 kg rezanog duhana i 876 šteka raznih cigareta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava zagrebačka je izvijestila da su policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Službe organiziranog kriminaliteta, proveli kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 29-godišnjakinjom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljene trgovine

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osumnjičeni tijekom 2017. na ilegalnom tržištu neovlašteno pribavili veću količinu cigareta i duhanskih prerađevina, čiji je promet zabranjen ili ograničen, a robu su radi daljnje prodaje, prenošenja ili razmjenjivanja u cilju zarade držali u kući na području Zagreba.

Pročitajte i ovo Meso Istraživanje Uvjerljivo najpopularnija: Ovu vrstu mesa Hrvati sve više jedu Zaplijenjeni duhan (Foto: PU ličko-senjska) VIŠE OD 800 KILA DUHANA Policija na A1 zaustavila kombi zagrebačkih oznaka. Kad su zavirili unutra, imali su što vidjeti

Dio cigareta i duhana su osobnim automobilima odvozili u blizinu tržnice Črnomerec te prodavali.

Policijski službenici su obavili pretrage doma i drugih prostorija te vozila i pronašli 321 kilogram rezanog duhana, 876 šteka raznih cigareta i dvije vage.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja a protiv osumnjičenih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene