Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

Policija traži muškarca s fotografija: Pokrao je stariju ženu, iz ruke joj je istrgnuo novac i dokumente

Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka)
Policija traži muškarca s fotografije (Foto: PU zagrebačka) Foto: PU zagreba?ka
Zagrebačka policija moli pomoć građana, traže muškarca koji je pokrao stariju ženu.

18. lipnja 2018. godine počinjena je drska krađa u Zagrebu. Nepoznati počinitelj ušao za 81-godišnjakinjom u haustor zgrade u Gajevoj ulici u Zagrebu te joj iz ruke istrgnuo dokumente i novac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iz 2022. Razriješen slučaj nestanka: Dvojac ubio vlasnika poslovnog prostora u Dubrovniku s jasnim ciljem Krađa, ilustracija - 1 Policija upozorava građane Deset sekundi i kreditna kartica - to je dovoljno da provalnici uđu u vaš dom. Provjerili smo koliko im je lakše zato što nosimo maske

Policija muškarca s fotografija povezuje s tom krađom.

Nepoznati muškarac je visine oko 180 cm, starosti 65 do 70 godina, srednje tjelesne građe, prosijede kratke kose, čeone ćelavosti.

U vrijeme nastanka fotografije bio je odjeven u zelenu majicu kratkih rukava s ovratnikom, svijetle hlače, dok je preko ramena nosio manju plavu torbicu.

Policija poziva građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobi s fotografije, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192.

Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Aktualno Dvije teške prometne nesreće kod Makarske: U manje od tri sata poginule dvije osobe +0 Policija (Foto/Arhiva: Nikola Cutuk/PIXSELL) Crna kronika Dvije teške prometne nesreće kod Makarske: U manje od tri sata poginule dvije osobe 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene