Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije primjetio da je izazvao nesreću'

Pronađen vozač kampera zbog kojeg su na A3 poginula dva radnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kampera, koji je izazvao fatalnu prometnu nesreću na zagrebačkoj obilaznici u kojoj su poginula dva radnika HAC-a, rekao je da 'nije primjetio da je izazvao nesreću'.

Nakon kriminalističke obrade policija je utvrdila kako je 69-godišnji Nijemac odgovoran za izazivanje prometne nesreće 20. listopada, oko 18 sati, na autocesti A3, izvijestila je PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Ulaz u tunel Objavio HAC Povećava se dopuštena brzina na nekim dionicama autoceste, pogledajte za koliko Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

>> Zagreb: U naletu automobila poginula dva radnika na zaobilaznici

U toj nesreći poginuli su 49-godišnji i 59-godišnji djelatnici HAC-a, dok je treći djelatnik (54) lakše ozlijeđen u nesreći.

Policija je Nijemca pronašla jer je ponovno ušao u Hrvatsku, a on nije bio niti svjestan kako je protiv njega raspisana potraga, jer isto tako nije niti primijetio da je izazvao nesreću.

Podsjetimo, nesreća se dogodila tako što je kamper naglo skrenuo iz desne u lijevu traku te se tako ispriječio drugom vozilu, koje je prilikom kočenja naglo zakočilo, prešlo u desnu traku te naletjelo na navedene djelatnike HAC-a.

Po dovršenom istraživanju osumnjičeni je odveden u pritvor, a posebno izvješće dostavljeno Županijskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene